In the school

Vi sitter i skolan för tillfället, och filosoferar lite om livet och grönsaker. Typ. Inte.


På lördag ska vi laga de tre sista maträtterna hos Sara, och sen så är 18 recept klarlagade och uppätna! Vi började i juli, och nu är vi alltså snartsnart klara. Skönt på ett sätt ;)


Seeen är det dock mycket annat kvar! Typ att skriva om varje land. Vi är bara lite efter i den planeringen.


Men snart kommer ett inlägg om den misslyckade Colombiarätten, det blir... intressant...!

Ha det bra alla// Sofi & Sara

Papua Nya Guinea

Nu är den sista maträtten för idag färdiglagad och uppäten! Till och med pappa åt, så det måste vara ett väldigt bra betyg!

 

Nu har vi tre maträtter kvar att laga hos mig, och tre hos Sara. Så på torsdag är det dags igen, då hoppas jag att Sara mår tipptopp! Vi har studiedag, så det blir till att laga mat hela dagen. Och det är ju faktiskt för studierna, så det passar ju alldeles utmärkt.

 

// Sofi =)


Ryssland

Det gick allt bra att laga till Ryssland oxå, med pappas hjälp, tack! Mycket nyttigheter i den här rätten som ni ser, man kan ju inte alltid äta pizza. 

Ikväll blir det Papua Nya Guinea. Jag undrar om pappa vill hjälpa mig med den oxå, det är nog lite osäkert. Han hatar nämligen en av (huvud)ingredienserna... Men han kanske kan tänka sig att hjälpa till i utbyte mot att han slipper smaka, vem vet... ;)

 

Kramkram/ Sofi


tillbaks!

Nu har det varit ganska dött här ett tag, men nu kommer ett inlägg!

 

Jag gjorde alldeles nyss Colombia, tyvärr utan Sara eftersom att hon inte mår bra. Krya på dig!!
Det var ju då alltså andra försöket på den här maträtten, och nu gick det mycket bättre! Det gäller att köpa rätt ingredienser, annars kan det bli svårt hehe.

 

Även Colombiarätten började med vatten! Sen utvecklade det sig som tur var till något lite mer avancerat. Men det var ändå en väldigt enkel rätt.

 

Nu ska jag snart göra Ryssland, vi får se hur det går... Pappa erbjöd sig nyss att hjälpa till, skönt!

 

Ha det bra!// Sofi


RSS 2.0