France

För lite mer än två veckor sen så lagade vi till Frankrike, det blev riktigt lyckat! Kan ju inte säga så mycket om vad det var såklart, men gott gotti gott gott kan man säga.

 

I helgen som var så var vi ju hemma hos mig och lagade mat. Vi hade tänkt göra tre maträtter, men en blev "lite" misslyckad. Hoppas att Sara har lagt över de bilderna till datorn, för de måste herregud ses! Det skulle blivit deg... Det blev allt annat än deg.

 

Vi behöver fortfarande testlagare/läsare!

Så ta en riktigt fin chans och hör av er med ert intresse/ev. frågor.

KRAM // Sofi


Grädde?

Den som sa att man inte ska leka med maten har ju missat en stor poäng här i livet... Så barn som vuxna låt detta meddelande nå er alla mat är tillför att man ska kunna leka med det!




Snyggast i stan är vi!

här håller min grädde på att rinna av känner att sofi var mycket duktigar på att smeta på grädde än vad jag var!

Och på toppen av allt så utmanade jag grädden för andra gången i mitt liv och denna gång lyckades jag få grädden från näsan till munnen! (jag rekommenderar att ni inte provar detta hemma!) 3 timmar senare och känner fortfarande lukten av sur grädde.


the victory is mine mohahahaha!

Vi är 100% normala inget fel på oss jag lovar! Hoppas att ni har njutit av denna finna "bakom kulisserna bildvisningen" på återseende kära läsare.
//Sara


USA mmmm..

Här kommer lite bilder från våran första maträtt (USA) som vi gjorde under sommarlovet. Ja vi är helt körda i huvudet som håller på med skolarbete under sommarlovet. Men vad ska man göra när man älskar skolan så mycket och kan bara inte låta bli!?

 


mmm vatten finns nog inget godare man kan äta...(!?)

 
Sofi som bara älskar att hacka lök, eller inte.


En extremt avancerad spis som lever sitt egna lilla liv.


Har plastikopererat mig nyligen så ser ut som ett durkslag snyggt va?


man kan ju undra vad det här kommer att bli?!

Jag slår vad om att ni sitter där hemma full av ångest för att inte veta vad denna läckra maträtt är för något. Men oroa er inte gott folk ni kan ha i minnet att en dag kommer våran bok ut och då får ni äntligen veta!
//Sara


Extrafilm

Vi ska göra våran bok genom Extrafilm, där det finns ett riktigt bra program. Man kan fixa och trixa med bakgrunder, olika texter och massor roliga bilder och ramar. Så man har verktygen för att göra en riktigt fin bok! Tyvärr märkte vi för några dagar sen att de har höjt priset och sänkt antalet sidor på boken vi tänkt använda... Inte bra för oss eller vår bok! Det är dock fortfarande det billigaste alternativet, men vi tycker det är jättetråkigt eftersom att allt blir dyrare och färre antagligen kommer köpa boken. Men vi ska i alla fall försöka att göra en riktigt fin kokbok!




Kram från Sofi!

RSS 2.0